Header Ads

Ukljanjanje geniusa sa programom

Vjerovatno ako posjedujete ilegalnu kopiju windowsa instaliranjem update-ova,dobli ste traku Windows Genuine koja vam smeta u radu. Windows Genuine traku se moze uklonit postoji vise nacina ja cu opisat samo jedan od njih.      
                                                                              Prvo sto nam je potrebno je program Unlocker.Ovaj program nam omoguacva brisanje datoteka koje su trenutno koriste odnosno kojima se pristupa.Unlocker je besplatan a mozete ga preuzet na Unlocker download 

Skinte ga i instalirajte.Nakon instalacije udite u my computer zatim c:\ zatim u mapu windows,unutar mape windows postoji mapa system32.Udite u tu mapu i potrazite datoteku pod imenom wgatray.oznacite ju zatim desni klik misem i u ponudenom menu bi trebali imat stavku "Unlocker" kliknite na nju.    
 Pojavit ce vas se sljedeci prozor,u njemu kraj gumba "ok" imate listu sta da uradi u njoj odaberite "izbrisi" i kliknite ok. 

Nakon par sekundi ce vas se pojavit obavjest da datoteku nije mogao obrisat i sa stran ce te u onoj listi imat ponudenu opciju "obrisi pri paljenju"(ili nesto tome slicno),odaberite ju i kliknite Ok. Sljedece sto treba da napravimo je da sprijecimo pokretanje Windows Geninue sa sustavom.Kako bi to napravili moramo otic u registry i obrisat par kljuceva.Kako bi pristupili registry-u,potreban nam je program regedit.Regedit dolazi ugraden u windowse a da bi ga pokrenuli kliknemo start zatim run upisemo "regedit" i pritisnemo enter. Kad se program pokrene sa strane mozete vidit razne mape tipa "HKEY_LocalMachine".Potrebno je da odemo do mape HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify .U mapi notify trebali bi imat mapu "Wgalogon" nju morate obrisat to radite na sljedeci nacin oznacite mapu kliknete desnom tipkom i odaberete opciju "delete".Kad vas pita "are you sure to dele..." klikite yes. Resertirajte kompjuter.Time ste maknuli Windows Geninue.

Nema komentara