Header Ads

Kako se registrovati na Facebook

Što je zapravo fejsbuk o čemu svi govore u zadnje vrijeme?
Fejsbuk ili točnije facebook je besplatna društvena mreža u koju se mogu uključiti svi koji to žele.
Jednom kada se registrirate na facebook, možete pokušati pronaći ljude koje niste dugo vidjeli ili pozvati vaše prijatelje da se također registriraju.
Na facebook-u možete objavljivati vaše fotografije i dopustiti vašim prijateljima da ispod njih pišu svoje komentare ili možete pregledavati njihove fotografije.
Stvar je zamišljena kako bi povezala ljude koji se već poznaju.
Moguće je i upoznati prijatelje od vaših prijatelja koji su također registrirani. Pa krenimo sa otvaranjem stranica facebook-a koja se nalazi na adresikliknite ovdje!
Kada ste otvorili ovaj link odmah počnite pisati svoje podatke u rubriku Registriraj se!
Postupak registracije na facebook
Postupak registracije na facebook
Ispunite sva polja kao što je napravljeno u ovome primjeru! U rubrici Nova lozinka izmislite neku lozinku na primjer:2zJ8k1L ili 5g1QB22, važno je ispravno napisati lozinku u kojoj se koriste velika i mala slova! Ne zaboravite lozinku napisati na papirić kako je nebiste negdje izgubili! Ako nemate e-mail adrese morat ćete je kreirati na nekom od besplatnih e-mail servisa. Ako se po prvi puta služite sa kompjuterima dobro će vam doći naše uputstvo kako i gdje otvoriti besplatnu dodatnu e-mail adresu.

Facebook i jednostavno registriranje na Hrvatskom jeziku

Prepis kontrolnog koda
Prepis kontrolnog koda
Prepišite slova iz bijelog pravokutnika kako je prikazano na ovome primjeru!
Provjera autentičnosti e-mail adrese
Provjera autentičnosti e-mail adrese
Sada je potrebno otvoriti vaš e-mail sandučić, u našem slučaju je to ivan.ivancic@hotmail.com kod vas će biti ovisno gdje imate registriran e-mail.
Potvrda e-mail adrese
Potvrda e-mail adrese
Ako ste otvorili vaš e-mail sandučić, u njemu ćete pronaći poruku koju vam je poslao facebook. Otvorite taj mail i u njemu kliknite na plavo označeni link. Obavezni dio registracije je završen!
Dodavanje vaših prijatelja na facebook
Dodavanje vaših prijatelja na facebook
Sada možete dodati prijatelje na facebook. Dalje će te se vrlo lako snaći budući da sve piše na hrvatskom jeziku!
Prijava  na facebook
Prijava na facebook
Kada ste sve završili, ako ste ugasili web preglednik(internet explorer, firefox ili već koji koristite) i želite ponovo doći na vašu fejsbuk stranicu potrebno je upisati u web preglednik adresu www.facebook.com i zatim na glavnoj stranici upisati vašu e-mail adresu na koju ste se prijavili na fejsbuk i lozinku koju ste kreirali.

Nema komentara