Header Ads

Ispunjavanje uvjeta za sudjelovanje u programu AdSense

Iako ne možemo reći ispunjava li vaša web-lokacija uvjete prije nego što u potpunosti pregledamo prijavu, prije slanja prijave možete i sami provjeriti neke kriterije kako biste utvrdili je li web-lokacija primjerena za AdSense.
  • Imate li web-lokaciju?
    Za sudjelovanje trebate imati web-lokaciju. Pročitajte naše savjete za izradu sjajnog sadržaja kako biste privukli korisnike i oglašavače na svoju web-lokaciju.
  • Imate li 18 ili više godina?
    Kao što je navedeno u našim Uvjetima i odredbama, možemo prihvatiti samo prijave kandidata starijih od 18 godina.
  • Je li vaša web-lokacija usklađena s programskim pravilima?
    Prije nego što pošaljete prijavu, provjerite je li vaša web-lokacija u skladu s našim pravilima. Napominjemo da u bilo kojem trenutku može doći do izmjene pravila, a prema Uvjetima i odredbama dužni ste ih pratiti.
  • Je li vaša web-lokacija aktivna najmanje šest mjeseci?
    Na određenim lokacijama, uključujući Indiju i Kinu, zahtijevamo da izdavači moraju imati web-lokaciju 6 mjeseci prije nego što je uzmemo u razmatranje. Ovaj smo korak poduzeli kako bismo osigurali kvalitetu oglašavačke mreže te zaštitili interese oglašavača i postojećih izdavača.
Kada ste spremni, pošaljite zahtjev. Pregledat ćemo je i javiti vam se e-poštom u roku od tjedan dana.

Ispunjavanje uvjeta za hostirane račune

AdSense funkcionira u kombinaciji s proizvodima kao što su Blogger i YouTube kako biste mogli izraditi račune partnera za hosting. Da biste ispunjavali uvjete za hostirani AdSense račun putem usluga Blogger ili YouTube, prvo trebate zadovoljiti određene preduvjete. Čim vaš blog ili kanal počne ispunjavati uvjete za unovčavanje putem programa AdSense, možete se prijaviti za novi AdSense račun i povezati te proizvode. Saznajte više o Partnerskom programu usluge YouTube iomogućivanju AdSensea na svom blogu.
Ako ste se registrirali za AdSense putem partnera za hosting i želite prikazivati oglase na vlastitoj web-lokaciji koju ne hostira partner za hosting, trebate poslati obrazac za jednokratnu prijavu.

Nema komentara