Header Ads

Venera u Škorpionu i Vagi od 09.09. 2018. do 06.01. 2019. – Prognoza po znakovima

Nijedna Venera nije spremna tako jako voljeti i mrziti kao Venera u Škorpionu.
Direktan tranzit Venere kroz Škorpiona od 09.09. do 04.10. pokreće uspavane, zaboravljene i najdublje strasti, emocije, ljubomoru, tajanstvenost.



Sada izranjaju sva ona “niska” uživanja. Ljubomora je naglašena, dok je strastveni život važan, nije ni ljepota toliko važna, koliko je bitna magnetska privlačnost. Nikako ovo ne može biti mirna i tiha ljubav, već su to emocije podivljale rijeke koja juri i nosi sve ispred sebe.

Saturn iz Jarca ima lijep aspekt pa će tlo pod nogama biti stabilno, mada ga može malo uzdrmati Uran iz Bika tek toliko da ne mislimo kako je ovo nestvarno ogledalo naše duše koju smo tražili u ljubavi, prijateljstvu, poslu itd. Sve ovisi kroz koje vam polje tranzitira Venera iz Škorpiona.

Venera iz Škorpiona vas voli upijati svim svojim bićem, ona se predaje do kraja i ako je povrijedite, onda nastaju sukobi, svađe, ljubomora. Kada nekoga zavoli, najprije kreće s iskopavanjem svih vaših najmračniji tajni i mana da bi onda krenula pokretati vaše dobre i pozitivne osobine.

Nijedna Venera nije spremna tako jako voljeti i mrziti kao Venera u Škorpionu.



Venera će biti u Vagi od 31.10. do 01.12. i za to vrijeme u jednom periodu će biti u pozitivnom aspektu s Marsom iz Vodenjaka pa će mnogi imati harmonične odnose kako u ljubavi, tako i na drugim životnim poljima. Pojedine osobe mogu izgladiti neke nesporazume ili posvađene strane se mogu pomiriti.

Izražene su nove ideje, ciljevi, kreativni talenti itd. Mnoga nova poznanstva sada se mogu sklopiti i prepoznati kao u ogledalu.

Venera kreće direktnom putanjom 16.11. s 25 stupnja Vage i više se ne vraća nazad, već uplovljava ponovo u Škorpiona 02.12. i ponovo očekujte velike strasti, ljubavi i mnoge škorpionske magnetične energije sve do 06.01. 2019. Ako je Venera nepovoljno aspektirana, onda daje osobu koja je fatalna i koristi svoj seksipil kako bi dominirala i stekla moć nad drugima u vezi, braku, poslovnom partnerstvu i u stanju je praviti i emotivne ispade. Da je i najgori aspekt, ona ne gubi svoje dostojanstvo i ponos pa taman i u rupu upala.

Napuštena Venera u Škorpionu se osjeća razočarano, ogorčeno, postaje ljubomorna s osjećajem iznevjerenog povjerenja.





Prognoza po znakovima Zodijaka
OVAN

Vama će Venera tranzitirati kroz osmo polje što kod vas stvara dobitke od nasljedstva ili borbu s bračnim partnerom oko novca.

Vrlo je izražena želja za strastvenošću i emotivnost dok pojedini Ovnovi mogu biti ljubomorni, posesivni i senzualni.

Kada bude tranzitirala kroz Vagu i vaše polje partnera, može donijeti sretne aspekte za brak, društvene povoljnosti i lijepe manire. Svakako su naglašena lijepa događanja s partnerom i lijepa druženja.

Čuvati bubrege i genitalije.



BIK

Kod vas će Venera tranzitirati kroz šesto i sedmo polje. Naglasak je na poslu, svakodnevnom životu i partnerskim odnosima.

Pojedini Bikovi mogu sada upoznati svoju ljubav preko posla.

Sada je naglašeno i polje zdravlja, koje se može dovesti u red s redukcijom prehrane i pića.

Pojedini Bikovi mogu imati dosta dobar poslovni uspjeh, neki pokreću vlastiti biznis.

Čuvajte urinarni trakt.

BLIZANCI

Vi imate naglasak na petom i šestom polju. Kada Venera bude tranzitirala kroz vaše peto polje, bit će aktivno pitanje ljubavi, sporta, djece, zadovoljstva, romantike, vedrog pogleda na život, što znači da možete i upoznati slične osobe kao što ste vi.

Tranzit kroz šesto polje i Škorpiona može dati ljubavne veze preko posla ili da već radite sa svojim ljubavnim partnerom.

Čuvajte nadbubrežne žlijezde i živce.



RAK

Kod vas je naglasak kroz vaše četvrto i peto polje, što vam donosi događanja u kući i korijenima odakle potječete pa možete tu neke stvari dovesti u red i harmoniju, a ako je negativna Venera, onda može biti i konfliktna situacija u kući ili s jednim roditeljem.

Kada Venera bude tranzitirala kroz vaše peto polje, onda kreće akcija s djecom, ljubavnim partnerom, zabava. Neko lijepo događanje je na pomolu.

Obratite pozornost na žuč.

LAV

Vama će tranzit Venere pokrenuti treću i četvrtu kuću pa bi bilo dobro da se prepustite ljubavi i da ne slušate razne priče od rodbine i susjeda.

Venera pokreće vašu kuću, korijene odakle potječete i jednog roditelja pa ako je negativno aspektirana, odnosi s tim roditeljem mogu biti konflikti.

Mnogi Lavovi sada mogu upoznati svoje ogledalo u ljubavi i završiti u bračnoj zajednici.

Čuvajte kičmu i srce.



DJEVICA

Kod vas će Venera tranzitirati kroz drugo i treće polje pa se može dogoditi lijep priljev novca ili lijepi planovi za zaradu novca.

Kada bude tranzitirala kroz vašu treću kuću, onda se događaju dogovori, druženja sa sestrama, braćom, susjedima, kratka putovanja i još mnoge lijepe komunikacije i ljubavne priče.

VAGA

Vi imate događanja Venere, vaše vladarice, kroz vaše prvo i drugo polje pa možete očekivati da se proljepšate, da imate lijepe ponude u ljubavi i vraćanje neke ljubavi u vaš život.

Mnoge ljubavi se sada nude pa imate priliku birati. Pojedine Vage koje imaju negativan aspekt mogu definitivno okončati s nekom osobom u ljubavi.

Kada bude tranzitirala kroz drugo polje, onda će mnoge Vage željeti pokazati ljubav za lijepim stvarima, bogatstvom, umjetničkim predmetima, nakitom itd.

Čuvajte grlo.



ŠKORPION

Vama Venera tranzitira kroz vaše prvo i dvanaesto polje, što donosi prijateljsko ponašanje, lijepe manire, strast, fizičku ljepotu, vedar pogled na život, otvorenost, želju za druženjem, prijateljstva, ljubavne veze.

Sada se bira lijepa i atraktivna odjeća.

Dok Venera koja bude tranzitirala vašom dvanaestom kućom, može dati zaljubljivanje, tajnu ljubav ili povlačenje i usamljenost.

Čuvajte genitalije i urinarni trakt.

STRIJELAC

Kod vas će Venera tranzitirati vašim jedanaestim i dvanaestim poljem, što vam može donijeti lijepa druženja, planove, nove prijatelje, neke grupne aktivnosti. Moguća su mnoga prijateljstva koja imaju i ljubavni naglasak.

Neki Strijelci mogu biti u tajnim vezama ili se izolirati i povući u mir i samoću.

Nikako ne ulazite u tajnu vezu.

Čuvajte se spolnih bolesti, pazite na krvni tlak i cirkulaciju.



JARAC

Vi imate tranzit Venere kroz deseto i jedanaesto polje što znači da imate iskrena prijateljstva koja produbljujete i gdje se vaša ljubaznost uzvraća još većom ljubaznošću i gdje imate šanse da budu ispunjene vaše nade i želje.

Kada bude tranzitirala kroz deseto polje tada postoji mogućnost da imate problem s jednim roditeljem ili autoritetom.

Čuvajte kosti, zube, sluh i urinarni trakt.

VODENJAK

Kod vas Venera tranzitira kroz deveto i deseto polje. Kada bude u vašem devetom polju, osjećati ćete privlačnost prema religiji, filozofiji, umjetnosti.

Želja za dugim putovanjima je izražena i čak moguća.

Moguće su ljubavi sa strancima, ljudima druge religije. U ovom polju se ljubav gleda s velikim idealima.

Kada Venera bude tranzitirala kroz vaše deseto polje onda možete birati umjetničko zvanje kao profesiju i željeti postati poznati i priznati – što vam i može poći za rukom.

Pazite na cirkulaciju i koljena.



RIBE

Kod vas Venera pokreće osmo i deveto polje pa se s jedne strane događaju dobici kroz brak i partnerstvo i ako je Venera “pogođena”, onda mogu nastati problemi po tom pitanju.

Kada bude tranzitirala kroz deveto polje onda stvarate ideale, naginjete filozofiji, religiji, dalekim putovanjima, rješavate sve sa zakonom (ako imate neriješene stvari).

Voljenu osobu želite preobratiti na svoju religiju ili svoju filozofiju.

Čuvajte dišne putove i imunitet.

https://www.facebook.com/zeljka.knezevic.129?fb_dtsg_ag=AdxMxfryxdwmntMB4qimXVcKXoilWI6zgBJ261hsiC6b-Q%3AAdzytsebYBuMSZkcEjW62qlk1ICsJgK0voiNdEHwKvEgzA

Preuzeto sa : atma.hr

1 komentar:

  1. Venera U Škorpionu I Vagi Od 09.09. 2018. Do 06.01. 2019. – Prognoza Po Znakovima - Zdravlje Je Svee >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Venera U Škorpionu I Vagi Od 09.09. 2018. Do 06.01. 2019. – Prognoza Po Znakovima - Zdravlje Je Svee >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Venera U Škorpionu I Vagi Od 09.09. 2018. Do 06.01. 2019. – Prognoza Po Znakovima - Zdravlje Je Svee >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    OdgovoriIzbriši