Header Ads

Evo što čeka svaki znak Zodijaka u RUJNU 2018. godine




Ovan
Rujan ima moć da vam donese puno sreće. Nedavni nedostatak kreativne energije sada završava. Želite započeti nove stvari i kreativno se izraziti kao nikada prije. Sada je vrijeme da sve ideje dobro upotrijebite. Sredinom mjeseca, susrest ćete se s testovima na nekoliko različitih načina. Steći ćete novu perspektivu o tome kako iskoristiti svoje emocije u određenim situacijama.



Ovo je dobro vrijeme da naučite kako pobijediti ego i otpustite stvari koje ne možete promijeniti. Ovaj će događaj testirati vaše strpljenje. Može izazvati čak vaše cjelokupno mentalno zdravlje. Ali, neće imati dovoljno snage da vas slomi, sve dok to ne dopustite. Ostanite čvrsti!

Bik
Mjesec rujan donijet će vam samospoznaju. Sada je dobro da si postavite nekoliko važnih pitanja. Što biste željeli ostvariti u bliskoj budućnosti? Koja je vaša svrha? Koje su vaše strasti? Gdje se vidite za pet ili deset godina? I što je najvažnije – razmislite jeste li zadovoljni tim odgovorom.

Ako niste, onda je sada vrijeme da napravite neke ključne promjene u svom životu tako da jednog dana ne požalite, piše Thought catalog. Imate moć napraviti promjenu i zauzeti stajalište u svom životu. Što čekate?



Blizanci
Rujan će biti emocionalni vrtuljak za vas. Dakle, držite se čvrsto i pripremite se za vožnju. Osjećat ćete se iznimno iscrpljeno u prvoj polovici mjeseca. Do sredine mjeseca, mislit ćete kako ste došli gotovo do potpunog mentalnog sloma. Ali sve ovisi o perspektivi.

To, u stvari, nije slom. To je nadilaženje prepreka i napredak koji ste očajnički trebali. I to će vam pokazati upravo ono što trebate učiniti kako biste opet bili sretni. Neka ovo bude lekcija za budućnost. Ne možete činiti iste stvari i očekivati ​​različite rezultate.

Rak
U mjesecu rujnu mogli bi upasti u kreativnu rutinu. Vi ste po prirodi kreativna osoba koja u svakom trenutku ima nove i osnažujuće ideje, ali tijekom prve polovice mjeseca osjećat ćete se usporeno, čak i nemotivirano. Možda ćete čak razmišljati da odustanete od svega što ste bili zamislili. No, osjećat ćete se kao posve nova osoba u drugoj polovici mjeseca.

Vaš će se um pokrenuti s novim idejama i vaša kreativnost će biti na visokoj razini. Težit ćete ostvarenju svojih ciljeva do točke gdje ćete se iscrpiti mentalno i fizički bez da to shvatite. Uspijevat ćete u svemu sve dok budete odvajali vrijeme za sebe kako bi se mogli napuniti.



Lav
Mjesec rujan bit će sve samo ne dosadan. Osjećate se kreativno i bit ćete spremni za nove i uzbudljive projekte. Tijekom ovog mjeseca imat ćete mnogo prilika za poboljšanje u karijeri i u životu općenito. Prihvatite ih. Riskirajte.

Možda shvatite da riskiranje može promijeniti cijeli vaš život na bolje. Nemojte se bojati neuspjeha, umjesto toga nadajte se najboljem. Možda ćete na polju financija osjećati nestabilnost, stoga budite svjesni koliko trošite.

Djevica
Mjesec rujan je za vas vrlo sretno vrijeme. Prije svega, Sretan rođendan! Ovaj mjesec je jedna velika zabava i vrijeme je za slavlje! Usred mjeseca, možda ćete se baviti pitanjem osjećaja ispunjenja u vašem životu.

Prolazite kroz razdoblje rasta i iscjeljenja i ponekad to može biti neugodno. Koristite ove emocije kako biste ojačali. Otkrijte svoje strasti u životu. Te će vas stvari voditi prema vašoj životnoj svrsi. Naći ćete svoje mjesto u ovom svijetu i više si nećete morati postavljati pitanja. Odgovori će biti vrlo jasni.



Vaga
Mjesec rujan trebate iskoristiti za opuštanje. Trebate odvojiti vrijeme za sebe. Vi ste osoba koja želi obaviti stvari na vrijeme i uvijek se dodatno trudite da budete apsolutno najbolji u svemu. Vrijeme je da odvojite trenutak za opuštanje. Zastanite i usredotočite se na sebe, za promjenu. Osjećat ćete se mnogo bolje kada provedete vrijeme u skladu s vlastitim osobnim potrebama, bez zamaranja o tome što svi drugi žele.

Mazite se. Kupite si nešto lijepo, zasigurno to zaslužujete. Riješite se pritiska kada god možete. Uredite dom kako biste se osjećali mirnije i budite svjesniji svoje okoline. Jednostavno samo uživajte. Život je kratak, stoga pazite da ga ispravno živite.





Škorpion
Rujan će biti vrlo bogat mjesec i prepun događanja. Odvojite prva dva tjedna za organizaciju. Na kraju mjeseca bit ćete zahvalni sami sebi što ste to učinili. Kad jednom osjetite da su stvari konačno na svom mjestu, moći ćete ponovno razmišljati jasno. Sve će se vrtjeti oko vaših ciljeva, dugoročnih i kratkoročnih.  Puno energije teče u tim područjima vašeg života.

Možete se susresti i s nekim tko može promijeniti glavni dio vašeg života. Obratite pozornost. Ne dopustite da vam ta osoba pobjegne. Ta osoba nosi vam lekciju koju sigurno ne želite propustiti.

Strijelac
Mjesec rujan bit će vrlo emocionalan za vas. Vaše emocije su pojačane u ovom trenutku, a vi osjećate stvari mnogo dublje nego što bi inače. Vaš uobičajeni karizmatični optimistički stav može biti ugrožen početkom mjeseca. Sveukupno, ne osjećate se kao inače i ne možete shvatiti razlog tome. Sredinom mjeseca, nešto će se pomaknuti unutar vas. Promijenit ćete negativni način razmišljanja i počet ćete se osjećati sretno.

Ovaj mjesec ostvarit ćete dublji kontakt sa svojom duhovnom stranom. Osjećat ćete se privučeni praksama kao što su joga i meditacija. Želite stupiti u kontakt sa sobom na novoj razini. Istražujte!



Jarac
Tema mjeseca rujna su svježi počeci. Želite novi start. Imate sposobnost da započnete iznova, ako naučite otpustiti stvari iz prošlosti. Gajite neke negativne emocije prema određenim događajima iz svoje prošlosti. Mislili ste da ste to nadvladali, ali i dalje vas to progoni.

Sada je vrijeme da se konačno riješite tih demona. Ne možete se kretati naprijed ako živite u prošlosti. Dakle, vrijeme je da oprostimo, zaboravimo i krenemo naprijed!

Vodenjak
U ovom mjesecu trebate se usredotočiti na svoje ciljeve. Vi ste osoba koja uvijek ostvaruje ono što zamisli. Imate popis stvari koje želite ostvariti u svom životu, a bez sumnje to ćete i učiniti. Osjećat ćete se motivirano i puni želje za realizaciju stvari sa svog popisa, ali to ćete učiniti na vlastiti način.

Povremeno ćete osjetiti pritisak kao da morate učiniti sve odjednom, te ćete biti umorni zbog toga što prekomjerno radite. Život nije utrka. Važno je da to zapamtite, pogotovo sada.





Ribe
Mjesec rujan je živahno, sretno vrijeme za vas. Sada ste kreativni, sigurni i blistavi. Svatko želi biti vaš prijatelj i provoditi vrijeme s vama. Osjećate se dobro u svojoj koži. I to je izvrstan osjećaj, u najmanju ruku.

Koristite ovo vrijeme da izgradite svoje samopoštovanje. Vi ste osoba koja je sklona biti vrlo stroga prema sebi. Ali sad se osjećate sigurni u sve što radite. Dakle, prigrlite to. Podsjetite se na to kako ste sjajni i nitko i ništa vas na vašem putu ne može zaustaviti.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

izvor: https://atma.hr

1 komentar:

  1. Evo Što Čeka Svaki Znak Zodijaka U Rujnu 2018. Godine - Zdravlje Je Svee >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Evo Što Čeka Svaki Znak Zodijaka U Rujnu 2018. Godine - Zdravlje Je Svee >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Evo Što Čeka Svaki Znak Zodijaka U Rujnu 2018. Godine - Zdravlje Je Svee >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    OdgovoriIzbriši